Bloglovin Twitter Tumblr Pinterest
COS OPENT DERDE WINKEL IN BELGIË: HET VERSLAG
22 April 2010


Vanavond werd de derde vestiging van COS in België feestelijk geopend en It-Girl.be was vertegenwoordigd. Fotootjes heb ik helaas niet genomen, ik was mijn fototoestel vergeten, maar bij deze hebben jullie toch al enkele interieurfoto's van deze nieuwe winkel. Jammer genoeg zonder al het hippe volk dat aanwezig was!
Maar zonder enige twijfel, de Louizalaan is een prachtige winkel rijker! Wat me opviel is dat het een winkel is waar héél véél natuurlijk licht binnenvalt, dit is voor mij een heel pluspunt. Ik vind de COS vestiging in de Brusselse Nieuwstraat (de allereerste Belgische boetiek van COS) heel donker en totaal niet uitnodigend om binnen te gaan. Omdat ik COS leuk vind, ga ik er wel altijd binnen, maar ik kom NOOIT met een aankoop buiten. Ik vind het gewoon geen aangename winkel. Dus ik reed voor COS eigenlijk altijd speciaal naar Antwerpen, daar opende COS zijn tweede vestiging in de Stadsfeestzaal. Deze winkel vind ik wél heel aangenaam. Supervriendelijk personeel en een grote overzichtelijke winkel. Maar nu kan ik dus terug dichter bij huis terecht voor mijn COS, want deze winkel op de Louizalaan is een pareltje.


De winkel heeft twee verdiepen en een totale oppervlakte van 450m², wat dus lekker groot is! Je vindt er de volledige vrouwencollectie, maar er is ook gedacht aan de kindjes en aan de mannen. De inrichting is dus heel strak en modern met heel veel licht!


De opening was lekker feestelijk met champagne à volonté, lekkere hapjes en voor iedereen een voucher van COS! *hoera!* Ik zag ook de mooiste Balenciaga handtassen, Prada schoenen en de prachtige Tiany voorbij komen.
Mijn partner in crime voor deze opening ging naar huis met een prachtig jurkje uit de nieuwste collectie. COS combineert eenvoudige en toch verrassende ingrediënten en verweeft ze op kunstige wijze tot unieke en tijdloze kledingstukken. Voor HW 2010 combineert COS de proporties van klassieke silhouetten voor mannen en vrouwen en vermengt ze met contrasterende inspiraties zoals het Bauhaus industrialisme en fijne, line-art plantaardige prints. Resultaat: discrete kleding met een modern kantje die het na-één-seizoen-uit-de-modefenomeen overstijgt.
Ik heb mijn zinnen gezet op de wedge-booties die de verkoopsters droegen vanavond. To die for! In nude-kleur of zwart. Ik ga voor zwart.

Wil jij ook een kijkje gaan nemen in deze prachtige nieuwe winkel van COS, dan ben je vanaf morgenochtend hartelijk welkom!!

COS
Louizalaan 32/unit 1
1050 Brussel
T: 02/503 53 68

It-Girl wikt en weegt:| BRUSSEL | COS | EVENT | FASHION | OPENING |

comments

blog comments powered by Disqus