Bloglovin Twitter Tumblr Pinterest
EVENT: ONTMOET THE SARTORIALIST
10 Mei 2010Dames, haal jullie agenda's maar boven, want komende maandag, 17 mei 2010, komt Scott Schuman naar Maasmechelen Village.
- Wie? Moeten we hem kennen?-
Ja!! Scot Schuman also known as... The Sartorialist! En vriendje van de ook al wereldberoemde vrouwelijke fotografe/blogster Garance Doré!

De wereldberoemde streetstyle fotograaf/modeblogger komt voor een rondetafelgesprek over 'Stijl' naar Maasmechelen Village. Verschillende modebloggers en journalisten werden uitgenodigd voor dit gesprek, maar ook jij kan The Sartorialist ontmoeten, want nadien brengt Scott himself een bezoek aan de tentoonstelling van zijn eigen werk in The Sartorialist Lounge in Maasmechelen Village én hij sluit zijn bezoek af rond 16.30u met een signeersessie voor het grote publiek van zijn eerste boek 'The Sartorialist'.


Heb jij het boek nog niet in je bezit, dan kan je het vanaf vrijdag 14 mei kopen aan het Welkom/Informatiecenter in Maasmechelen Village voor de speciale prijs van 20 euro! Zo kan je het dan rond 16u30 laten signeren door The Sartorialist zélf!
De tentoonstelling loopt ook vanaf vrijdag 14 mei tot en met maandag 17 mei in de Lounge van Maasmechelen Village!

Voor een wegbeschrijving en openingsuren bezoek je de website: www.maasmechelenvillage.com

Onderstaande foto's komen van Scott Schuman's streetstyle blog: The Sartorialist!

| EVENT | FASHION | MAASMECHELEN VILLAGE | THE SARTORIALIST |

comments

blog comments powered by Disqus