Bloglovin Twitter Tumblr Pinterest
RABEANCO & RIVER ISLAND OPENING!
10 September 2010


Gisteren was het dé grote opening van River Island in Antwerpen. De winkel is sinds zaterdag 4 september open, maar een fashionable feestje mocht niet ontbreken!


Maar éérst ging ik naar de opening van de allereerste Europese flagship store in Europa van Rabeanco. Ik kende Rabeanco niet, ondertussen ben ik verkocht! Handtassen in kalfsleder, lamsleder, geweldige modellen, ook multifunctioneel draagbaar én in meerdere kleuren.


Er kon gisteren uitzonderlijk geshopt worden met 30% korting, maar er waren zoveel modellen dat ik gewoon geen keuze kon maken op die korte tijd.


En alsof dat nog niet genoeg is, als je dan eenmaal je keuze qua model gemaakt had, moest je ook nog een kleurkeuze maken. Elk model is namelijk beschikbaar in meerdere kleuren.
Ik keer zeker nog terug naar Rabeanco én hier komt nog een apart artikel over. Sorry voor de crappy gsm-foto's. Ik had mijn fototoestel bij, maar de batterij was op.


Na een snelle hap in de Stadsfeestzaal, was het tijd om af te zakken naar River Island waar de fashionable crew van Oona ons stond op te wachten. Batterijen van mijn fototoestel waren op, dus helaas geen deftige foto's buiten bovenstaande. Damn!


Wel heb ik een wishlist opgebouwd met als stip op 1 deze handtas. Ugh! Ik had ze zien hangen boven een kledijrek en ik ging ze zoeken in de Accessoires-hoek. Tegen dat ik doorhad dat ze daar niet hing, zag ik een andere meid rondlopen met mijn must-have handtas aan de hand. Diegene die omhoog hing, was de allerlaatste en hij is dus voor mijn neus weggekaapt. Maar ze komt opnieuw binnen & dan zal ze van mij zijn!!!


Deze handtas zag ik ook nog, maar ze kon gisteren echt niet tippen aan de grijze handtas die ik nét gemist had!

Naast de handtassen spotte ik ook nog Immi van Style4Guys en Krizia van Shark Attack mét fantastische Balenciaga en de Models Own lakjes zag ik helaas niet staan. Morgen keer terug richting River Island & zoek ik ze zeker!

VERKOOPSINFORMATIE
Rabeanco vind je terug in de Stadsfeestzaal aan de kant van Hopland.
River Island kom je tegen op de Meir, nummer 56!| ANTWERPEN | EVENT | FASHION | RABEANCO | RIVER ISLAND |

comments

blog comments powered by Disqus