Bloglovin Twitter Tumblr Pinterest
IT-GIRL LOVES UTERQÜE IN BRUSSEL
30 September 2010


Drukke avond in Brussel met zowel The Louise Night (exclusief late night shopping in en rond Louizalaan!) én de feestelijke opening van de flagshipstore van Uterqüe ! Drankjes van Sips, lekkere hapjes, goede muziek en lot's of fashionable people verwelkomden Uterqüe in Brussel. It-Girl was erbij!


De nieuwe in de Uterqüe familie is een grote ruime winkel geworden, very classy & chic met de typische stijlelementen die we van Uterqüe gewoon zijn ! Hier kan je de volledige collectie terugvinden. Shoe-a-holics, kledij, sjaals, juweeltjes en uiteraard handtassen. Hier ga je niet zonder winkeltasje én minder money op je rekening naar buiten!


De winkel ligt ook op dé ideale locatie met in de buurt onder andere Chanel, Louis Vuitton, Hermès, maar ook MAC, Massimo Dutti, Longchamps, COS, Zara & Zara Home,... De Guldenvlieslaan & Louizalaan wordt nog méér de place to be in Brussel. De winkels zijn en blijven classy, maar ook steeds meer en meer "betaalbaar chic" merken vestigen zich hier and I love it!


Al sinds Uterqüe zich vestigde in Antwerpen ben ik fan, maar nu hij ook nog eens op slechts 25 minuutjes rijden van mijn thuis ligt, ben ik nog een grotere fan!


Ik heb vanavond helaas niets gekocht, maar iets zegt me dat het niet lang zal duren eer ik terug een bezoekje breng aan deze flagshipstore! Uterqüe, I love U!

Uterqüe Brussel
Guldenvlieslaan 47a, 1050 Brussel.
Parkeren kan je makkelijk in de ondergrondse parking aan het Poelaertplein of de ondergrondse parking van de Guldenvlieslaan. Vlak voor de deur is ook nog een kleinere bovengrondse parking! Geen excuses dus om deze winkels niet te bezoeken!| BRUSSEL | EVENT | FASHION | UTERQÜE |

comments

blog comments powered by Disqus