Bloglovin Twitter Tumblr Pinterest
IT-GIRL LOVES LOVE, CHLOÉ
2 Oktober 2010It-Girl is in... Love, Chloé ! Gisterenavond was hotel The Dominican de prachtige locatie in hartje Brussel waar het nieuwste geurtje van Chloé voorgesteld werd!
Het geurtje zelf kon naar hartelust besnuffeld worden in het exclusieve Love, Chloé salon. Ik heb héél de avond aan mijn pols zitten ruiken & nu, meer dan 12 uur later including little party & een deugddoend slaapje ruik ik het nog steeds! Love it!


Waar Signature van Chloé in 2008 volledig geïnspireerd was door fashion van Chloé, is Love nu geïnspireerd door de Chloé accessoires. En dat zie je in kleine details terug: kijk maar naar de retro flacon met het goudkleurige kettinkje dat herinnert aan de elegante lederen Chloé tassen.
De flacon weerspiegelt ook de heerlijke geur die erin verstopt is, nude-roze, opvallend maar toch zacht en lieflijk. En chic, vooral chic! Net als de ad-campagne met het Braziliaanse Chloé-gezicht Raquel Zimmerman, die je binnenkort in het straatbeeld voorbij zult zien komen!


Ik vind het mysterieuze geur die blijft verrassen. Heel vrouwelijk, zacht bloemig, verfijnd en poederig als een luchtige voile op je huid.

‘Om de poederige cult signatuur te reproduceren, moesten we ‘spelen’ met het abstracte en er tegelijkertijd voor zorgen om niet in de valkuil te vallen van een gewoon bloemenboeket.’ zegt Louise Turner. De topnoot bestaat uit oranjebloesem die vermengd is met een ijskoude touch van roze peper.
De hartnoot, een concentratie van elegantie, komt op de huid tot leven. De samensmelting van iris absolute en bloemige noten – sering, hyacint, blauwe regen – vermengen zich tot een impressionistische melange. Door heliotroop, een iconisch ingrediënt met z’n subtiel amandel/vanille-achtig akkoord dat al meer dan een eeuw in de geurenwereld gebruikt wordt, aan deze bloemenmelange toe te voegen ontstaat pure poëzie.
Ten slotte verstrengelen poederige muskusnoten zich in de basis samen met noten van talk en rijstpoeder die ontwikkeld zijn door de parfumeurs.


En ik was duidelijk niet als enigste in de ban van Love, Chloé! Ik spotte onder andere de geweldige Jani Kazaltzis, lovely ladies als Phaedra Hoste, Tatiana Silva, Ann Reymen, Hanne Troonbeeckx, Goedele, ... en DJ van dienst was de jummie Axel Daeseleire. Een zéér geslaagd feestje en wat vaststaat "Love, Chloé" is dé must-have voor het najaar!

It-Girl Loves U, Chloé!


VERKOOPSINFORMATIE
Love Chloé Eau de Parfum - 50 ml € 78
Love Chloé Eau de Parfum - 75 ml € 98
Shower Gel - 200 ml € 33
Body Lotion - 200 ml € 39
Deodorant - 100 ml € 29

Love, Chloé is vanaf 12 oktober exclusief verkrijgbaar bij de geautoriseerde Chloé Perfumes parfumerieën, warenhuizen en Chloé boetieks.| BEAUTY | CHLOÉ | EVENT | LIFESTYLE | LOVE CHLOÉ |

comments

blog comments powered by Disqus