Bloglovin Twitter Tumblr Pinterest
CLINIQUE x IT-GIRL BEAUTYCOACHING!
20 November 2011


Woensdag was het zover. Samen met 7 lezeressen ging ik naar Clinique HQ voor een voormiddag beautycoaching! Jammer genoeg kon ik niet iedereen meenemen, maar Clinique had ook een professionele fotograaf voorzien én natuurlijk had ik ook zelf mijn toestel mee. Get ready for some serious photo-overload!In de splinternieuwe, très Clinique-esque trainingsroom stond een géweldig Clinique-team ons op te wachten met koffie, thee, sapjes, koffiekoeken, fruitsla en ander lekkers én natuurlijk met al hun ervaring om ons bij te staan in deze Clinique Beautycoaching.
Onze huid werd geanalyseerd en zo kwamen we ons huidtype te weten. Onze huidprobleempjes of behoeften werden besproken en dan werden de juiste producten erbij gehaald. Iedereen ging aan de slag met het driestappensysteem, serum & moisturizer afgestemd op de eigen huid.


©Frank Abeloos


Ik heb huidtype 2 en mijn noden zijn de roodheden aanpakken en op de tweede plaats mijn grove poriën. Mijn must-have producten zijn het driestappensysteem type 2, het nieuwe Turnaround Serum en de Redness Solutions Daily Relief Cream. Voor ‘s avonds kan ik de Turnaround Overnight Radiance Moisturizer gebruiken. Een vernieuwd product - ik gebruik het nu enkele dagen & I love it! *big smile* - Review coming up!


©Frank Abeloos


©Frank Abeloos


©Frank Abeloos


Natuurlijk lieten ze ons niet zonder make-up naar huis gaan. We leerden de nieuwe herfst/wintercollectie Black Honey kennen én mochten ‘m onmiddellijk uitproberen. Maar over de Black Honey collectie horen jullie later meer in een apart artikel!! Achteraf gingen we mooi in de make-up op de foto bij een professionele fotograaf!


Vanessa en Carmen met hun coach!
©Frank Abeloos


An en Elien met hun coach!
©Frank Abeloos


Peggy en Martine met hun coach!
©Frank Abeloos


Vicky en ik met onze coach!
©Frank Abeloos


©Frank Abeloos


Ik wil het volledige team van Clinique heel heel erg bedanken voor de fijne en leerrijke voormiddag en de perfecte organisatie!! I loved it!! - correctie: We all loved it! :)| BEAUTY | CLINIQUE | EVENT | IT-GIRL | SKINCARE |

comments

blog comments powered by Disqus