img_3106

De parfums van Maison Martin Margiela fascineren me al jaren. De manier waarop het merk de herinnering zo kan omhullen in een parfum. Je moet maar eens gaan ruiken aan Lazy Sunday Morning, Beach Walk (mijn twee favorieten) of een van de andere fantastische parfums van MMM Replica. Of ga meteen ook even ruiken aan hun nieuwigheden: de Replica filters

img_3086

Allereerst liefste lezer, een kleine dienstmededeling: de artikeltjes formerly known as “As we speak” worden omgedoopt tot “On life”. Ik ga het allemaal een beetje bundelen naar van die chit-chat-let’s-talk artikels. Gewoon how’s life going enzo. En het is alweer even geleden, dus let’s talk!

img_2890

Yay! Mijn 31e verjaardag vier ik in het hoge Noorden. Of bon, toch een beetje meer naar het Noorden… namelijk in Kopenhagen! Het is mijn/onze allereerste keer Kopenhagen en je hoort er zoveel leuks over maar stiekem zijn de écht tips van mensen die je kent of lezers zoals jullie toch de allerleukste!!! 

img_2946

Dertig ben ik nu. Binnen minder dan een maand 31 alweer. En elke keer als ik op de behandelingstafel lig bij een schoonheidsspecialiste vraag ik heel voorzichtig: en hoe gaat het met mijn huid? Zie je al rimpels? Niet dat het me echt zou storen om eerlijk te zijn.