ESTEE-LAUDER-x-IT-GIRL

Hé beste it-girl lezer! Vandaag, nog méér dan anders, spreek ik jou aan! Ik mag zelf altijd zoveel mooie producten uitproberen, maar deze keer kan ik dat doen samen met jou! In samenwerking met Estée Lauder ga ik op zoek naar 14 testpersonen die de splinternieuwe New Dimension skincare mogen testen samen met mij! 

Ik heb zelf ‘last’ van roodheden in het gelaat, op mijn wangen. Nog geen gevorderde couperose, maar eerder een gezonde blos die velen schattig vinden. Ik verberg ze liever met wat foundation. Maar nog beter is de roodheden aanpakken natuurlijk. Dit zijn mijn drie favorieten tegen roodheden!

DSC_0311Mijn skincare routine is onvoorspelbaar, dat weten trouwe it-girl lezers. Ik gebruik waar ik zin in heb, waar mijn huid nood aan heeft. Dag per dag bekijk en voel ik wat mijn huid nodig heeft. De huidige staat van mijn huid? Normaal en gedehydrateerd. Tikkeltje gemengd, door de zomer.

DSC_0307

Let’s talk: staaltjes! Ik schreef er jaren geleden al eens een artikel over en jullie reageerden met velen. Over hoe anders onze sample-cultuur is tegenover bijvoorbeeld Amerika. Over hoe onze verkoopsters meestal niet echt meewerken. Meer dan twee jaar later moet ik helaas vaststellen dat er nog altijd niet veel veranderd is.