DSC_0135

 

DSC_0139

Waar ik ongeveer een jaar geleden mijn haar nog dagelijks waste, was ik mijn lokken tegenwoordig nog maar 2 of maximum 3 keer per week. Ik heb serieus moeten wennen aan dit ritme, maar nu? Lovin’ it baby!

Maar het kan nog beter natuurlijk en een nieuw thingie in beautyland is het conditioner-cleansen. Ik las pas nog een artikel over iemand die veertien dagen geen shampoo heeft aangeraakt, maar zich volledig stortte op het wassen met conditioner. (lees hier!) en geheel toevallig viel afgelopen week deze tube in mijn IT-GIRL brievenbus. De Low Shampoo ‘delicate clearing cream’ van Yves Rocher. Hallo lieverd, ik ga jou uitproberen. Het lijkt me een hybride tussen shampoo en conditioner-wassen. Ik ben benieuwd & ga hem uitproberen.

HEB JIJ AL ERVARING MET BV; CONDITIONER-WASSEN?

Hoe dikwijls was jij je haar per week?

 

Low ShamPoo, Yves Rocher

vanaf maart online, vanaf augustus in de winkels, 9.90 euro


DSC_0159

Als ik je 1 product mag aanraden dat je nu, onmiddellijk moet gaan kopen, is het de Little Black Primer van Estée Lauder. Ik ben de meest kritische mascara-gebruiker ever. Ik draag tout court waterproof, hele goede waterproof, al de rest gaat smudgen en vegen. Maar mascara mag ook weer niet té aanwezig zijn op mijn wimpers, want ik hou van natuurlijke wimpers. Ik HAAT spinnenpoten, of de intentie tot, ik haat té hard aangezette harde wimpers, mijn wimpers moeten nog zacht eruit zien, heel natuurlijk, wel graag lang en heel mooi gescheiden. Zie je, ik ben heel veeleisend. Basically, de Little Black Primer van Estée Lauder does it all. 

MAKEUP GENIUS

Ik ben een You Tube-kijker. Ik kan echt een hele dag van het ene beautyblog filmpje naar het andere gaan. Vlogs, tutorials, hauls, … Laat maar komen! Ik vind het heerlijk! De laatste dagen werden mijn You Tube-filmpjes voorafgegaan door een reclame-filmpje van L’Oreal dat mijn aandacht trok… 

DSC_0121

Het it-girl HQ wordt momenteel overspoeld met lente- en zomercollecties. Moois, heel veel moois staat er te wachten. Maar afgelopen maand, wat een korte maand trouwens – ik kan me nog zo mijn januari favorieten inbeelden – werd ik helemaal verliefd op wat make-up en natuurlijk – comme d’habitude – skincare! 

I HEART

februari is bijna voorbij, alweer een stap dichter naar de lente ❤ ik werd vanochtend wakker met vogeltjes die zaten te fluiten = lente gevoel! ❤ morgenmiddag eet ik bij Como Como, een van mijn favoriete plekjes in Antwerpen ❤ bloeiende tulpen in huis ❤ verse bloemen tout court OVERAL ! YES PLEASE! ❤ helemaal verliefd worden op een nieuwe mascara, maar het is eigenlijk niet een mascara, of misschien een beetje… ❤ niet kunnen wachten tot de Jo Malone Rock The Ages collectie uitkomt om mijn favoriet te kopen! ❤ een lief zwerfkatje dat op mijn vensterbank zit terwijl ik dit typ ❤ ik heb mijn superwoman shirtje aan, want ja, op thuis-blijf-dagen kan dat! ❤ heel blij zijn dat ik de stap gezet heb om mijn haar af te knippen ❤ een haircare-routine vol Kevin Murphy ❤ bijna loon gestort krijgen! ❤ nieuwe Nike Air Max willen, zwarte, matte in suède. ❤ nog steeds een Valentijnscadeau tegoed hebben… hihi ❤ een vriendin verrassen met onverwacht cadeautje! ❤ gewoon goed gezind zijn. ❤ HAPPY FRIDAY! ❤

DSC_0101

Ik ben een moeilijke mens qua parfums. Er zijn er maar enkelen die mijn hart volledig kunnen veroveren en de aanwezigheid van menig Jo Malone parfum is opmerkelijk. Kiezen tussen mijn Jo Malone verzameling is een ijskoud staaltje “kill your darlings”. De collectie van Jo Malone is groot – en dan zwijg ik nog over het combineren of layeren van de parfums – en volledig te besnuffelen bij Senteurs d’Ailleurs in Brussel. Maar waar begin je bij dit merk vol pareltjes?

MAC-BACKSTAGE

De fashion weeks zijn het ideale moment voor make-up merken als MAC om testproducten boven te halen. Nieuwe producten, nieuwe formules worden dan intensief uitgetest en misschien, als er een goede feedback komt, zien wij – de beautylover – het product een seizoen of soms zelfs heel wat later, na nog wat bijsleutelen, dan eindelijk in de winkels verschijnen.

DSC_0074

Als skincare-addict word ik altijd heel enthousiast als ik weer wat nieuws toevoeg aan mijn routine. Beste lezer, maak kennis met deze skincare-newbies in mijn routine, drie veelbelovende toevoegingen van Estée Lauder, Lancaster en Clarins, drie merken die momenteel mijn skincare-routine beheersen.

LETSTALK-23.2

 

Maandag en het is weer tijd vijf werkdagen met die helse ochtendrush. Ik vraag me opeens af.

Hoe zit dat eigenlijk bij jullie? Die ochtendroutine?

Is het een helse tocht om alles rond te krijgen? Sta jij een uurtje vroeger op om je in alle rust klaar te maken? Lekker uitgebreid, met een YouTube-filmpje erbij. Er een heuse routine van maken? Of spring jij last minute uit je bed omdat je toch de avond ervoor al een douche genomen hebt en je alleen maar snel je make-up moet doen (wat je misschien wel gewoon in de file of in de trein doet?)?

15661783194_4b869df458_o

 

Lieve lezers, ik neem een weekend break! Of neen, beter gezegd: ik ga hard aan het werk! Er moet achter de schermen heel wat gebeuren en normaal gaan jullie daar niks van merken. Als je toch ergens op iets raars stoot, geef een gilletje in mijn mailbox of bij de comments! En maandag? Dan ben ik helemaal weer terug in blogmode. HAPPY WEEKEND! xoxo