DSC_0155

Je kent ze wel, die skin perfectors. Ik ben er meestal niet zo’n fan van. Het is wel nét wat ik nodig heb: skin smoothing én het doet de poriën er kleiner uitzien. Maar toch zijn het vaak crèmes die boordevol siliconen zitten en ik krijg daar zo’n verstikkend gevoel van. Tot ik deze van Bobbi Brown ontdekte! 

DSC_0146

Voor beautylovers die naar Berlijn gaan, zijn er wel enkele must-do’s. Frau Tonis Parfums is daar eentje van. Parfums gemaakt in Berlijn. Of hoe Vogue Germany het beschreef: “the Mecca for perfume aficionados”. Ik ging langs en ontdekte welke Frau Tonis geur het beste bij mij past! 

lovesign

Een ijsberg toont maar 10 procent van zichzelf boven water. Hoe zit dat met jou? Toon jij ook maar 10 procent van jezelf aan de buitenwereld? En wat zit er dan verscholen in die 90 andere procenten? Ben jij helemaal en oprecht jezelf? Voel je alsof je jezelf KAN zijn? Ik keek naar “Over de Streep” van VTM en bleef een beetje verweesd, met tranen in de ogen en een portie herkenbaarheid achter.

DSC_0047

Dit hotel stond al een hele tijd op mijn wishlist. Het 25 Hours Hotel Bikini Berlin, net naast de dierentuin én met kamers die zicht hebben OP de dierentuin inclusief hangmat. Yes please! Dit moest ik uitproberen tijdens onze trip naar Berlijn. Opgepast! Foto-overload!

1035x1407-R1248_cover

Als ik dit typ, is het vrijdagavond. Adele at the BBC. Tranen wellen op, want wat een fantastische vrouw is Adele. Humor. Voeten op de grond. Super stylish. Wat een stem, nog mooier dan voor de pauze. Dankjewel voor deze pauze, want she’s back & nog beter dan voorheen. Ja, ik ben fan. Adele is mijn girlcrush.