TALK-PLASTISCHE-CHIRURGIE

Ok, laten we het vandaag eens hebben over plastische chirurgie. Want uiteindelijk heeft iedereen daar een mening over, toch? Hoe sta jij tegenover plastische chirurgie? En dat kan breed gaan: van nosejobs, tot het opspuiten van lippen, tot borstvergroting tot botox, … …

Madein_VisuelsLiveChat_EsteeLauder_NL_NewDimension_24-08-15 (1)

De allernieuwste productlijn – New Dimension – van Estée Lauder is veelbelovend. Het is voor Estée Lauder dé lancering van het najaar. Ik ben momenteel volop in testfase en ga er jullie gauw meer over vertellen. Maar nu vrijdag kan je al met al je vragen terecht in een Estée Lauder live chat!

0016f6e9e1c8df5c2019386f01ff8b99

Oh is het echt heel erg fout om te zeggen dat – ok ik durf het bijna niet zeggen aangezien ik dit typ bij een temperatuur van 24°C – maar bon… is het echt heel fout om te zeggen dat ik stiekem ook een beetje uitkijk naar de herfst? OOPS. Ja beste lezer, I said it. En ik ben er zéker van dat er ook enkele onder jullie zijn die dit gevoel ook hebben! Begrijp me niet verkeerd, de zomer is ongetwijfeld mijn favoriete seizoen, maar de herfst heeft toch ook zo zijn charmes?