DSC_0122

Nog zes maanden en ik word dertig, beste lezer. De leeftijd dat je de anti-aging producten echt niet meer kan negeren. Dat het vinden van dé perfecte routine zo’n struggle zou zijn, had ik nooit gedacht. Bijna dertig, bijna negen jaar beautybloggen en nog steeds niet mijn holy grail routine gevonden. Toch merk ik dat ik hier en daar terug grijp naar producten die me kunnen overtuigen, zoals deze Revitalizing Supreme oogcrème van Estée Lauder.

DSC_0124 DSC_0135

Mijn oogcrème moet rijk en voedend zijn, want in tegenstelling tot mijn gemengde huid, zijn mijn oogcontouren droog. Deze oogcrème is lekker romig, smeert goed uit, trekt goed in en voelt fris aan. Het is ondertussen mijn tweede potje en dat zegt genoeg denk ik. Ik grijp er altijd naar terug en samen met dit Estée Lauder duo voelt het goed aan. (PS: die Clarins in het artikel vind ik ook nog steeds top!)

WELKE OOGVERZORGING GEBRUIK JIJ?

DSC_0119

Van die thickening producten, ik geloofde daar niet in. Tot ik deze Full Again lotion van Kevin Murphy tegenkwam. 1 woord: WAUW! Zelf heb ik fijn haar zonder volume, ik grijp dus heel graag naar de extra volume-gevende producten en big bouncy hair is wat ik wil. 

DSC00792

Een make-up sessie met Amanda Rijff stond al lang op mijn wishlist. Ze staat gekend als de flawless face master en werkt veel met Laura Mercier. Laura Mercier is al een tijdje on my mind én on my face. Amanda was onlangs in Antwerpen en ik wilde graag haar flawless face technieken ontdekken. 

MAC-TREND1

Deze lente kiest M•A•C voor licht. Letterlijk met lichte kleuren, tonen en texturen. En figuurlijk, want de mood van de trends is ook heel licht en luchtig. Ik vertel je alles over dé M•A•C make-up trends voor de lente en zomer van 2015 én… ik nodig jullie uit voor een M•A•C x it-girl make-up workshop! 

Vorig jaar lanceerde Estée Lauder succesvol een nieuw soort lipstick. Nieuw omdat het niet alleen een nieuwe formule was, neen, het was ook een soort van rebirth van het merk. Denk eens terug aan Estée Lauder voor de vernieuwing… Chique en degelijk – helemaal niks mis mee natuurlijk, maar het miste soms de connectie met hun jongere kant én klant denk ik. Sinds vorig jaar is Estée Lauder aan een rebranding bezig, een zéér geslaagde rebranding en daar waren de Pure Color Envy Lipsticks een van de eerste voorbeelden van, een strakke maar zeer zeer chique donkerblauwe huls.

DSC_0028

Deze stond al een tijdje op mijn wishlist. De oh-zo-bekende tinted moisturizer van Laura Mercier! Ik nestelde me onlangs neer in de make-up stoel van top make-up artieste Amanda Rijff – waarover ik jullie maandag alles vertel. De tinted moisturizers van Laura Mercier maakten me benieuwd. De enige echte Amanda Rijff heeft mij dan de juiste versie aangeraden en first impression? Hij is GOED! Al het goede wat ze vertellen over de iconische tinted moisturizers van Laura Mercier is helemaal waar. 

DSC_0451

Het is een nieuw soort cleanser, die Blue Plasma Cleansing Treatment van Perricone MD. Eentje voor de beautyqueens die niet houden van hun gelaat te reinigen of voor beautyqueens die zo af en toe eens geen zin hebben in een dubbele cleanse en gewoon zo snel mogelijk aan hun beautyslaapje willen beginnen en dus snel hiermee gaan reinigen.

DSC_0003 DSC_0017

Weet je wat ik lekker vind, als je zo doorheen de dag bij een beweging opeens onverwacht je eigen heerlijke parfum nog ruikt. Heel subtiel, maar toch zeer geraffineerd aanwezig. Het allerlekkerste vind ik het, als ik het in mijn haar ruik. Ik ben grote fan van haarparfums. 

DSC_1437

DSC_1438

Het is een beauty klassieker in een nieuw jasje. Speciaal voor deze zomer bevat de iconische Terracotta bronzer twee complementerende kleurtjes en wordt hij het Guerlain Terracotta Joli Teint Natural Healthy Glow powder duo. Bronzer en een blush-kleurtje in één palet. Twee tinten, die je die oh-zo-gewilde sunkissed glow geven.

CHANEL-LAVANDA

Als de koerier van Chanel voor de deur staat, dan doet mijn hart altijd een vreugdesprongetje. De bel ging en ja hoor, het was de zomer collectie, de Collection Méditerranée van Chanel. (PS: kijken jullie stiekem net als ik het hardst uit naar de zomercollecties met de felle kleurtjes, mooie bronzers en highlighters?) Wat meteen opviel bij het ontdekken van de collectie was de nagellak in Lavanda. Die ging in 1.2.3. op mijn nagels. 


MAC-TREND1
DSC_0232