Bloglovin Twitter Tumblr Pinterest
IT-GIRL TEST LA MER FACIAL BIJ PARFUMA!
12 April 2012


Remember mijn superdeluxe-La Mer-ervaring vorig jaar? I did it again, deze keer met de focus op mijn gelaat - The Revitalizing Facial. Place to be? Parfuma in Antwerpen. Onder de winkel vind je hun Beautycenter waar ze werken met La Mer, Environ en Shiseido. Die Environ-behandeling staat trouwens ook HOOG op mijn wishlist. Maar éérst geniet ik nog even na van mijn La Mer-treatment.Nadat mijn wishlist eindeloos lang werd en mijn bankrekening imaginair onder nul ging van alle mooie producten daar beneden, werd ik naar de cabine gebracht. De cabines zijn wit en mooi - en zorgen voor dat instant zen gevoel. Ik vlij me in de übercomfy fauteuil en word lekker toegedekt. Tijd voor some serious skincare-pampering. Allereerst: reinigen met de Cleansing Gel.
Na een uitgebreide reiniging mét draaiend borsteltje (denk à la Clarisonic) volgt de peeling. Een melange van de Cleansing Foam-reiniger met de Refining Facial met diamantpoeder wordt aangebracht en heerlijk ingemasseerd over het hele gelaat, hals en décolleté.

Mijn huid is nu babyzacht en er wordt een masker aangebracht. Terwijl het maskertje wonderen verricht voor de huid, gaan mijn armen en handen in de Refining Body scrub en krijg ik daarna een rijkelijke laagje van de nieuwste La Mer The Reparative Bodylotion - je weet wel, mijn favoriet du jour!


Hoogtepunt van de gelaatsverzorging is without doubt de gelaatsmassage. 1 woord: wauw! En dan is het tijd voor enkele producten die écht in je dagroutine moeten: het Regenerating Serum x Eye Balm Intense en ik kies zelf voor de Moisturizing Gel voor gemengde huid in plaats van de legendarische Creme de la Mer - die is me iets te rijkelijk voor overdag. Nog een vleugje Fluid Tint SPF18 voor een kleurtje én voor die zonnebescherming - en ik was ready to go.

Make-uploos après La Mer treatment! <3


Volledig zén en een superhealthy glow die ik nog niet vaak gezien heb! Soit, het is alweer bewezen - ik ben een echte skincare-snob. Mijn obsessie voor all things La Mer continues...


THE REVITALIZING LA MER FACIAL 55 MINUTEN KOST 95 EURO.
THE ULTIMATE LA MER FACIAL 1U25 MINUTEN KOST 125 EURO.
PARFUMA BEAUTYCENTER VIND JE OP DE EIERMARKT 31 - ANTWERPEN.

BEDANKT PARFUMA VOOR DEZE SKINCARE-ERVARING!!| BEAUTY | LA MER | PARFUMA | REVIEW | SKINCARE |

comments

blog comments powered by Disqus