HAIRCARE-LOVE


Mijn haar is high-maintenance. Rood en droog en it needs a lot of pampering! En dus heb ik zo mijn favoriete producten. Ondertussen kan je hier ook nog de Kérastase Christalliste bijvoegen btw - maar die zie je hier volgende week. Tot die tijd deze lieverds...

SHU UEMURA CLEANSING OIL: Een olie die mijn haar niet vét maakt, maar wel sowieso een portie conditioner of haarmasker achteraf nodig heeft. Veel schuimen doet ie niet, maar achteraf is mijn haar clean, luchtig en easy to handle. 400ml voor 42 euro

MATRIX TOTAL MOISTURE CONDITIONER: Ok, éérlijk? De shampoo was gewoon op in een recordtempo en belandde dus al in de vuilbak. Wat een gé-wel-dig duo is dit. Zorgt voor zacht haar en minder droge lokken. En de 2phase treatment is ook hemels: uitkammen in 1.2.3 en daardoor zit ik al aan mijn tweede flacon.

AUSSIE 3MINUTE MIRACLE MASK: Deze budgetproof miracle worker met een zeemzoete geur kreeg al een eigen review hier op IT-GIRL. Alleen te koop in Nederland voorlopig.

F. FEKKAI ESSENTIAL SHEA: Dit haircare/styling-pareltje won ik op Sprinkles On A Cupcake en hoe toevallig, want ik wilde 'm zélf kopen na een fijne review gelezen te hebben ergens. Top-product. Maakt mijn haar zacht vóór het föhnen of brengt een fijne slag in mijn haar als ik het aan de lucht laat drogen. Dit product heeft dus een dubbele werking, for the win beebie!

MATRIX BIOLAGE COLORCARETHERAPIE SHAMPOO: Dit lieverdje is just made for mijn gekleurde rode lokken en met de geur van orchidee? I can't resist! Alweer een topproduct van Matrix. Ook het masker is een toppertje.

MATRIX DESIGN PULSE MEGA DUST: mijn favoriete styling-product tout court. Ik heb er al meerdere busjes van zo'n volume-poeder erdoor gejaagd. I need it om überhaupt een béétje volume in mijn haar te krijgen met mijn fijne lokken. Momenteel gebruik ik deze van Matrix. Misschien een kleine aanvraag: maak ze in kleur! Rood volume-poeder zou amazing zijn!

EN DUS VOLGENDE WEEK: KERASTASE CHRISTALLISTE!

blog comments powered by Disqus